„A venit timpul ca întreaga lume să realizeze ce înseamnă Hamas” – Deputat Silviu Vexler – Președintele F.C.E.R.

Statul Israel va învinge de fiecare dată în faţa terorii şi a celor care încearcă să-l distrugă.

O coaliție de organizații criminale, teroriste, încearcă din nou să șteargă din existență Statul Israel. Vor eșua și vor plăti costul pentru aceste acțiuni. In acest moment, Statul Israel luptă pentru fiecare dintre noi și nu doar pentru apărarea sa.

Peste 5000 de rachete au fost lansate din Gaza doar în aceasta dimineață, alături de o tentativă de invazie terestră.

Ură abominabilă și înfiorătoare având ca țintă oameni nevinovați, în această zi de Şabat care marchează totodată şi sărbătoarea Simchat Torah.

A venit timpul ca întreaga lume să se trezească și să realizeze ce înseamnă Hamas și terorismul palestinian. A venit timpul unei condamnari reale, iar acțiunile să înlocuiască cuvintele și unele fantezii.

Nu vom ceda niciodată în faţa violenţei şi a extremismului. Nu vom fi intimidaţi, nu vom fi ameninţaţi de nimeni şi nu ne vom trăi, cu siguranţă, din nou viaţa în teamă.

Federația Comunitătilor Evreiești din Romania este alături de Statul Israel și de fiecare victimă a acestor acțiuni criminale, dar mai ales suntem solidari cu toți cei care luptă în aceste clipe pentru a apăra evreii și democrația din întreaga lume.

Tehi Medinat Israel!