Duminica, 7 februarie 2016, orele 11 evenimentul literar-muzical „Povesteste-mi despre Ester”, dedicat memoriei victimelor Holocaustului.

 

Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania – Cabinet Presedinte are onoarea de a va invita sa urmariti in direct, pe Internet, o editie speciala a Matineului de Duminica : evenimentul literar-muzical „Povesteste-mi despre Ester”, dedicat memoriei victimelor Holocaustului. 

 

Duminica, 7 februarie 2016, orele 11

 

 Alaturi de autor, la eveniment vor participa personalitati marcante din lumea culturala: Ana Blandiana,  Maia Morgenstern, Alex. Stefanescu, Dan C. Mihailescu, Daniel Cristea-Enache, Teodora Stanciu, Christian Craciun.

 

“In romanele Andreei Nanu, numele Esterei devine laitmotivul unei emotionante evocari despre viata, sacrificiu, iubire, transfigurarea cotidianului prin arta si, mai ales, despre puterea evocatoare a memoriei. Lectura va fi acompaniata de momente muzicale interpretate de autoare impreuna cu baritonul liric Silviu Alexandru Mihaila. „Povesteste-mi despre Ester” este un prilej de aducere-aminte si, in acelasi timp, o reflectie asupra destinului evreiesc in istoria tumultoasa a veacului trecut.”

 

Pentru a viziona transmisia in direct, va rugam sa accesati una din urmatoarele pagini de Internet : http://live.fcer.ro (Windows) sau http://m.fcer.ro (Mac OSx, iOS, Android, Blackberry).

 

In eventualitatea in care imaginea nu este afisata corect sau aveti probleme de accesare a sistemului, va rugam sa instalati ultima versiune a programului Adobe Flash Player, disponibil la adresa : http://get.adobe.com/flashplayer/ (Windows, Linux).

 

Calitatea optima de vizionare necesita o conexiune la Internet de minim 1mbps. 

 

Cu stima,

 

Dr. Aurel Vainer – Deputat

 

Presedinte F.C.E.R.